Colloidaal Zilverwater 1 Liter

Gepubliceerd jan. 02, 22
6 min read

Colloïdaal Zilver - Gaat Door Wanneer Al Het Andere Faalt

Ook dierenartsen gebruiken Colloïdaal Zilver als een effectief middel. Het wordt ingezet bij veel ziektebeelden onder andere het Canine Parvovirus, als ontwormingsmiddel en als preventief middel tegen teken en vlooien. Diverse veehouders experimenteerden al met succes met Colloïdaal Zilver bij paarden en koeien. Historie Colloïdaal Zilver is een bijna onovertroffen natuurlijk middel.

Het was toen wel erg duur en raakte daardoor in de vergetelheid met de komst van de goedkopere antibiotica. Die kenden echter een verwoestende werking met de bekende gevolgen. Dankzij de hedendaagse technieken is Colloïdaal Zilver goedkoper te produceren en dus voor iedereen beschikbaar. Het was de Amerikaanse arts Paul Farber die weer op het spoor kwam van Colloïdaal Zilver.

 • Is colloidaal zilver veilig?
 • Hoe lang is colloïdaal zilver houdbaar?
 • Wat is een colloïdaal mengsel?
 • Wat is Colloïdaal Zilver? Colloïdaal Zilver bestaat uit zilverdeeltjes die extreem klein zijn en zweven in gedistilleerd water. Met hun diameter tussen de 0. 01 en 0. 001 micron zijn ze kleiner dan virussen en hebben ze het vermogen om te penetreren. In medische vakbladen uit de gehele wereld is het therapeutische effect beschreven.

  Alles Wat U Moet Weten Over Colloïdaal Zilver

  Het vernietigt de Spirochetes Borelia Burgdoferi, die verantwoordelijk is voor de ziekte van Lyme en werkt zelfs tegen de muterende en pleoformistische vormen. Het is ook een van de meest effectieve middelen voor het elimineren van Candida in al haar verschijningsvormen. Het grote voordeel van Colloïdaal Zilver is dat het geen enkele bijwerking vertoont! Gebruik van Colloïdaal Zilverwater Inwendig gebruik Normale dosering: drie maal daags 20-25 druppels, een theelepeltje geen metaal, porselein of glas, onder de tong en na een paar minuten doorslikken.

  Bij zwangerschap: raadpleeg een arts. Kinderen Gemiddeld één druppel voor ieder levensjaar twee maal daags. Treed er geen verbetering van uw klachten op, dan doet u er goed aan uw arts te raadplegen. Voor de systematische toepassing mag zilverwater onverdund of met water verdund worden ingenomen. Daarbij is het aan te raden dit bovendien een tijdje onder de tong te houden.

  Het inwendige gebruik wordt aanbevolen bij aandoeningen van parasieten en schimmels (Candida), chronische vermoeidheid, bij ziektes door bacteriën en virussen maar ook bij vele andere ziektes. Zilverwater moet niet met andere producten worden gemengd. Crystal Colloïdaal Zilver 200ml. Mond en keel Bij ziektes van de mond en keelholte, tandvleesontstekingen, verkoudheden is het zinvol met onverdund zilverwater te gorgelen of te spoelen.

  Colloïdaal Zilver - Blij Met Zilverwater In Je Ehbo Kit

  Daarnaast is het nuttig de darmflora door biogarde yoghurt en dergelijke te herstellen. Wonden Druppel zilverwater direct op schaafwonden, snijwonden, open wonden en brandwonden of gebruik het in een kompres. Naast ontsmetting wordt het herstel van de huid gestimuleerd. U kunt Colloïdaal Zilver ook gebruiken als een kompres of toepassen onder pleisters en verband.

  Neus U kunt Colloïdaal Zilver toevoegen aan een eierdopje water en dit door de neus opsnuiven. Of met een pipetje in uw neus spuiten. Oren Drie maal daags wat druppels in de oren bij oorpijn en ontsteking. Ook veilig bij baby’s! Een watje gedrenkt in zilverwater in het oor stoppen werkt ook goed.

  U kunt het toevoegen aan het drinken of over het vlees. Bij voorkeur geen blanke metalen bak gebruiken - Colloïdaal zilverwater 15 PPM. Geëmailleerd metaal, aardewerk of kunststof kan wel. Een chronisch zieke Doet er verstandig aan niet heel lang (vele maanden achtereen) op eigen houtje grote hoeveelheden zilverwater inwendig te gebruiken. Colloïdaal Zilver wordt normaal geleidelijk weer uit het lichaam afgevoerd.

  Alles Wat U Moet Weten Over Colloïdaal Zilver

  Het zilver wordt dan in het bindweefsel afgezet. Er ontstaat een vuilgrijze verkleuring van de huidgedeelten die aan het zonlicht zijn blootgesteld. Ook bij de inwendige organen neemt men een grauw grijze verkleuring waar. Deze aandoening noemt men argyria of argyriasis. Reacties tijdens het gebruik Zilver heeft niet alleen bacteriedodende eigenschappen, het ondersteunt ook het afweersysteem in bepaalde functies, waardoor er afvalstoffen zoals bijvoorbeeld urinezuur worden losgemaakt en uitgescheiden.

  Colloidaal Zilver 10ppm Crystal 1000 Ml KopenWat Is Colloïdaal Zilver?

  Hierdoor kunnen in het begin van een behandeling symptomen ontstaan wanneer deze vrijgekomen stoffen niet snel genoeg afgevoerd kunnen worden. De uitscheiding van deze stoffen moet plaatsvinden via de nieren (Colloïdaal zilver Een natuurlijk antibioticum). Sommige afvalstoffen moeten eerst door de lever (onze chemische fabriek) afgebroken worden voordat ze door de nieren uitgescheiden kunnen worden.

  Zilver, Een Antibioticum?Crystal Colloïdaal Zilver 200ml

  Wanneer de uitscheiding niet snel genoeg gaat kan het lichaam voor de afvalstoffen een andere weg zoeken namelijk via de slijmvliezen (luchtwegen, mond, maag, darmen) en de huid. Dit gaat meestal samen met problemen van de slijmvliezen of de huid. U doet er in al deze gevallen goed aan uw leefgewoontes (eten, drinken, rust & beweging, levensvreugde) eens goed onder de loep te nemen en hier verandering in aan te brengen.

  Colloidaal Zilver

  Het winnen van goud in de mijnen van Egypte en Soedan was dan ook het monopolie van de farao’s van Egypte. Door de aarde op deze manier te beroven van haar goudvoorraden nam het gehalte aan goud in de Nijl, dus ook in de gewassen en dieren, steeds sterker af.

  Michael Faraday, de beroemde Engelse scheikundige maakte in 1857 voor het eerst zuiver Colloïdaal Goud. Goud komt voor als sporenelement in het lichaam en vooral in de hersenen. Goud komt als zuiver metaal in de natuur voor. Het symbool is afkomstig van het Latijnse woord Aurum, dat lichten of glazen betekent (Colloïdaal zilverwater 15 PPM).

  Colloïdaal Goud is niet zo zeer een bacteriedoder als wel een belangrijke mentale-, weerstand- en immuunsysteemversterker (Wat is colloïdaal zilver?). Volgens Dr. Gary Smith en Dr. Farber onmisbaar vooral bij psychische problemen. Goud verhoogt het IQ blijkt uit onderzoek en kan in vele gevallen pijn en andere ongemakken verlichten. De Chinezen gebruiken al eeuwenlang gouden munten die meegekookt worden met de rijst en groenten om zo sporen van goud binnen te krijgen.

  Natuurlijk Antibioticum Colloïdaal Zilver

  Goud (zonnekracht) dat dagelijks gebruikt wordt samen met Colloïdaal Zilver ondersteunt het lichaamsverdedigingssysteem tegen ziektes en helpt om vitaliteit te hervinden. Van Colloïdaal Goud zijn geen bijwerkingen bekend volgens de wetenschappelijke onderzoeken. In de USA is Colloïdaal Goud (mineraal), net als Colloïdaal Zilver een gewild middel geworden, vrij op de markt te verkrijgen en goedgekeurd door de FDA.

  Nilo Cairo en Dr. Brinckmann. Diverse Internet publicaties (voornamelijk Engels). Wat is Colloïdaal? Men spreekt van colloïdale deeltjes als de afmeting van de deeltjes ligt tussen die van niet al te grote moleculen en deeltjes die met een microscoop zichtbaar zijn. Colloïdale deeltjes van een bepaalde stof zijn de kleinst mogelijke deeltjes die in vaste vorm waarneembaar zijn.

  Wel zijn ze waarneembaar als men met een lichtbundel door een colloïdale oplossing schijnt (colloidaal zilver). Men ziet dan de reflectie van de lichtbundel tegen de deeltjes hetgeen betekent dat de deeltjes een grootte hebben in de orde van de golflengte van licht. Colloïdale deeltjes hebben een diameter tussen de 10 Ǻ en 5000 Ǻ.

  Colloïdaal Zilver Een Natuurlijk Antibioticum

  U kunt deze wel in de literatuur en publicaties vinden die verschijnen. Via het internet is dit wel mogelijk aangezien de hoge raad hier nog geen uitspraak over heeft gedaan. Gebruik Colloïdaal goud kan worden gebruikt als middel bij mentale en psychische problemen, en als afweersysteem- en immuunsysteemversterker. Uit wetenschappelijk onderzoek en literatuur blijkt dat goud een bijzonder positief effect heeft op allerlei gewrichtsklachten en/of -aandoeningen, het hart en de bloedstuwing.

  Navigation

  Home

  Latest Posts

  Bootcamp Oefeningen Thuis

  Published Jan 26, 23
  6 min read

  Fruit Op Je Werk Prijzen Brabant

  Published Nov 28, 22
  6 min read

  L Tryptofaan

  Published Oct 18, 22
  5 min read