Speciale Broekzak Beschermt Tegen Straling

Gepubliceerd dec. 20, 21
6 min read

Gezondheidseffecten Van Radiofrequente Straling.

Elektromagnetische straling slecht voor gezondheid & milieu? Allemaal leuk en aardig die info, maar is elektromagnetische straling schadelijk? Hier is al aardig wat onderzoek naar gedaan en hoewel veel bronnen zeggen van niet, zijn er ook onderzoeksresultaten. Emf protection. Elektromagnetische straling schadelijk voor dieren & milieu Laat ik beginnen met de invloed op dieren en het milieu, want ons welzijn hangt af van de aarde (electrosmog bescherming).

Dieren én het milieu lijden hieronder. Vogels en bijen oriënteren zich bijvoorbeeld op basis van het aardmagnetische veld. Die raken de door alle kunstmatige straling. Ook werd bij onderzoek door straling bij dieren gevonden. Wat ik ook leerde, is dat beschadigingen oplopen door alle elektromagnetische straling. En die geven ons letterlijk leven… En is elektromagnetische straling schadelijk voor onze gezondheid? Ja! Hoe hoger de frequentie en hoe dichter bij de bron, bijvoorbeeld een zendmast, hoe meer .

En wat denk je van vaak bellen (telefoon tegen je hoofd)? Ook shocking: straling vergroot de kans op bij kinderen, omdat zij een dunnere schedel hebben (Dat je ziek kunt worden van je mobieltje is een feit). Check ook eens deze video: Klachten door straling mobiele telefoon (elektrosmog) Oké genoeg over die ernstige dingen die ik tegenkwam tijdens mijn zoektocht. Aan wat voor kun je denken? Je denkt misschien dat het overdreven is, maar er zijn zelfs mensen die elektrohypersensitief zijn.

Hsp

Elektromagnetische Straling - EMF health kaartElectrosmog Bescherming

Toch mogen woningen niet meer te dicht bij hoogspanningsmasten gebouwd worden en worden bewoners zelfs uitgekocht. Of je actie wilt ondernemen, nu je dit weet, is natuurlijk aan jou. Ik neem het in ieder geval , want ik vind mijn gezondheid belangrijk. Ik deel graag enkele : Houd je telefoon pas tegen je hoofd (oor) aan als ie eenmaal verbonden is Als je je telefoon mee de slaapkamer in neemt, zet hem dan op vliegtuigstand Wanneer je belt, zet je telefoon dan op luidspreker of bel met behulp van oortjes Gebruik een wekker op batterij, zodat je telefoon niet mee de slaapkamer in hoeft Niet zo persoonlijk: maar kies voor appen in plaats van bellen.

Electrosmog Bescherming - emfhealthcard.com/nl/Emf Protection - emfhealthcard.com/nl/

m.v. een kabel) Zet je router in de nacht (als je toch niet online hoeft te zijn) uit of koop een stralingsarme wifi router Draag je telefoon niet de hele dag tegen je aan: stop hem liever in een tas of leg hem op tafel (ver weg) Gebruik zo min mogelijk wifi, data zou minder schadelijk zijn & zet het uit als je je telefoon niet gebruikt Ga vaker offline: er zijn nog genoeg andere dingen om te doen, zoals poetsen, lezen, wandelen, koken etc. Telefoons en zendmasten en gezondheid.

Deze bevat koperen lemniscaten, afgestemd op de frequenties van de stralingsbronnen. De sticker zorgt dat de energie die ik hierboven beschreef tot 85% kan blijven stromen. Het is niet zo dat de sticker straling wegneemt (want dan zou je geen ontvangst meer hebben), maar hij zorgt er wel voor dat de straling je gezondheid minder kan beïnvloeden.

Bescherming Tegen Straling

Een tijdperk zonder mobiele telefonie is tegenwoordig niet meer voor te stellen. We leven in een tijd waarin we continue omringd zijn door ‘smart’ en straling niet meer weg te denken is. De missie van Derck Mekkering, oprichter van impact venture RADYGO, is om de wereld bewust te maken van de straling die wordt uitgezonden door mobiele telefoons.

Deze gepatenteerde Smart Pocket reduceert 99,9 procent van de directe straling op vitale lichaamsdelen. Gebruikers van ‘smart apparaten’ blijven zeker wel bereikbaar en het lichaam wordt in grote mate minder blootgesteld aan directe straling. Samen met denim brand GARCIA verwerkte RADYGO de pocket in ‘s werelds eerste jeanscollectie die vanaf vandaag verkrijgbaar is - hoogsensitief voor straling.

Daarom is de gepatenteerde RADYGO Smart Pocket® gemaakt van een mix van katoen en zilverdraad en werkt de pocket als een schild tegen straling van onnatuurlijke energiebronnen. Door de combinatie met katoen blijft het materiaal zacht en flexibel en voelt deze hetzelfde als een gewone broekzak. Validatie van TNO wijst uit dat het product 99,9% van de directe stralingsblootstelling op het lichaam vermindert.

Electrosmog Neutraliseren

Nadat het product klaar was en de werking wetenschappelijk aangetoond, zocht Mekkering een partner om de pocket mee op de markt te brengen. Al snel kwam hij uit bij family brand GARCIA, een Nederlands familiebedrijf wat zich richt op het hele gezin. Derck Mekkering, CEO en founder RADYGO: “Het is echt waanzinnig dat GARCIA als eerste fashion brand nu aangeeft: wij zorgen voor de consument, wij zorgen ervoor dat jij je telefoon zo veilig mogelijk bij je kunt dragen.

Dit gezin is bij alles wat we doen ons vertrekpunt. Bescherming hoort daar vanzelfsprekend bij. Vandaar dat deze samenwerking zo waardevol voor ons is. Om de werking van de RADYGO Smart Pocket® te garanderen heeft GARCIA het productieproces aangepast. De producten zijn vervolgens opnieuw gevalideerd door TNO, zodat we zeker wisten dat de straling voor 99,9% geblokkeerd wordt en de gebruiker nog wel bereikbaar blijft. straling gezondheid.” ‍In de collectie zijn diverse items opgenomen: verschillende jeans, shorts en chino’s voor mannen, jeans voor jongens en een denim trucker jacket voor vrouwen.

Vandaar ook de opbouw van de collectie,”aldus Hommelberg. De GARCIA x RADYGO collectie is vanaf maandag 25 februari te vinden bij de verkooppunten van GARCIA (onder andere Jeans Centre) en in de GARCIA webshop. Later dit jaar wordt de collectie nog verder uitgebreid met o. a. een jacket voor meisjes.

Hoe Kan Ik Mezelf Beschermen Tegen Emf Straling?

Een merk met een hart van denim.‍ Impact venture RADYGO is ontstaan uit de groeiende wens om zo veilig mogelijk met mobiele apparatuur om te gaan. RADYGO helpt kledingmerken om vitale lichaamsdelen van hun klanten te beschermen tegen straling afkomstig van hun telefoon door middel van de gepatenteerde Smart Pocket®.

Edelstenen en zo Plak deze edelsteen shungiet sticker van 3 x 0. 3 cm op je telefoon of tablet om je tegen straling te beschermen - Werken in de nabijheid van radiostraling van antennes. Wetenschappelijk onderzoek wijst uit, Shungiet beschermt je tegen deze straling! Aan de achterzijde van de steen zit een sticker, zodat je deze overal makkelijk kan plaatsen.

Wetenschappelijk onderzoek wijst uit, Shungiet beschermt je tegen deze straling! Aan de achterzijde van de steen zit een sticker, zodat je deze overal makkelijk kan plaatsen - bescherming tegen straling. Shungiet biedt krachtige bescherming tegen verschillende bronnen van straling (bijvoorbeeld de elektromagnetische straling van mobiele telefoons, laptops, magnetrons en andere apparatuur) en schadelijke invloeden.

Straling Telefoon

Ook is deze steen goed tegen stress en huidaandoeningen. Edelstenen en zo Edelstenen en Zo biedt edelstenen sieraden en mineralen aan. Ruwe edelstenen, geslepen stenen. Voorbeelden: Drie eenheid ruwe stenen / de gouden driehoek, shungiet, rozenkwarts, aventurijn etc. etc., maar ook aanverwante artikelen. 7. 9 Algemeen oordeel 8. 8 Productinformatie 7. Elektromagnetische Straling.6 Bezorging 6. 3 Contact Je vindt dit artikel ook in: De tekst en foto's op deze pagina worden door de rechthebbende aangeboden op Wij als partner van bol. com promoten slechts dit artikel en ontvangen daarvoor een commissie van bol. com volgens het affiliate marketing model. Indien rechthebbende zich richt tot ons vanwege vermeende inbreuk op zijn/haar rechten, zullen wij onmiddellijk de betreffende content verwijderen.

Navigation

Home

Latest Posts

Bootcamp Oefeningen Thuis

Published Jan 26, 23
6 min read

Fruit Op Je Werk Prijzen Brabant

Published Nov 28, 22
6 min read

L Tryptofaan

Published Oct 18, 22
5 min read